Skakar.

Hela jag skakar. Jag förstår inte varför. Varför denna ångest? Kan den inte bara lämna mig ifred?!! Sitter och väntar på min bror och hans tjejkompis. Vi ska åka och sola och bada! Fast jag ska nog inte bada. Ciao!

Sol och bad!

Just nu sitter jag hemma hos Mikaela. Jag Mikaela, och Elin ligger och steker och badar i Mikaelas pool! Vilken tur jag har som har en bästa kompis som har en pool! Helt underbart! Och som ni märker blev de inte skara sommarland idag, kanske imon. Om inte imorgon så dra jag, Elin, Louise och Evelina antagligen ut med båten till någon mysig ö och övernattar där! Nu börjar min sommar äntligen komma igång. Jag stor trivs för dert mesta. Kvällen igår var dock lite jobbig men efter att jag pratat med min bror så blev de lite bättre!
Och ikväll blir det grillning med Jonna, Nathalie, Jonas och kanske Jörgen! Trevligt trevligt!(Y)




Bilder

Gick upp 05.15 idag. gud så duktig jag är ;) Åkte sedan till stallet red en sväg barbacka på Bill. Mysigt!<3
Idag blir de antagligen Skara Sommarland. Om min sömntuta till bror vaknar någon gång ;P

Här kommer lite bilder från gårdagen på Liseberg!



Brorsan och Jag!





Jonna





Nathalie och Jonna

Fullt ös!

Fullt ös medvetslös! Ja de är ungefär så det är. Energin vart kommer den ifrån? Sover knappt, har ingen ro till de. Och äter gör jag när jag måste. Väntar bara på att jag kommer få ett bryt någon dag i veckan. Blir alltid såhär. Underbar dag på liseberg med bästaste bror och jonna. Tack! Och imorgon drar jag, brorsan, magnus och Therése till skara sommarland. Övernattar antagligen där till på tisdag. Ska bli grymt kul!:) måste sova nu ska upp 05.15, ska rida bill innan vi åker. Så godnatt. Ciao!

Liseberg!! =)

Sitter på bussen påväg in till stan för att möta Jonna och Natta! Sedan blir det en heldag på liseberg. Min underbara bror kommer också dit. Åh de ska bli så himla kul! :) måste berätta att jag köpte nya kläder i fredags. En mörkgrå kjol, piratbyxor och två linnen. Är så glad över att jag hittade något för en gångskull. Är så kräsen så jag brukar inte köpa kläder så ofta. Men nu så!:) hoppas alla har det bra! Igår Mådde jag bra hela dagen. Det är lycka! Skriver kanske ikväll. Kommentera gärna:) Ciao!

Bra dag!

Bra dag! Jag gick upp 05.30. Blev dock lite sömn i natt. Låg och smsa med två kompisar mellan 02.00-05.30 sov dock lite mellan smsen. Men iaf åkte till stallet var där 07.45 red bill och de gick super bra! Sedan när jag kom hem åkte jag direkt till frölunda torg och mötte min bror. Och han överraska mig med att komma i audi cab.=D Vi tog en sväng på avenyn & lämnade sedan tillbaka den. Kvällen tillbringa vi vid kåsjön. Grilla & hade de allmänt mysigt:) Och imon ska vi på liseberg med jonna & natta. Godnatt!

Godmorgon!

Dricker mitt morgon kaffe och kollar på "Make me a supermodel". Ska ut och röka nu i reklamen:) ska snart göra iordning mig. Ska på vägning idag klockan 11 sedan ska jag hämta mina ridstövlar som jag har köpt! Jag är överlycklig för dom. Tur att jag har en snäll mamma som betalar nästan 3000 för ett par ridstövlar. Och jag älskar dom! :D ska även fjeska till mig lite pengar så jag kan köpa lite sommar kläder idag. Jag har verkligen ingenting! Allt är för stort! Och en ny bikini behöver jag också! Ciao!

Du förlorade.

hon valde att toffla efter dom. Jag valde att säga ifrån. Han sa aldrig något till mig. Han ville inte ha kontakt med mig. Och vi hade ingen kontakt heller. Och nu kan jag inte vara sur på honom och jag vill inte vara sur heller eftersom han gjorde aldrig mot mig, han sa aldrig något elakt till mig. Men henne kommer jag aldrig förlåta. Alla ord du har sagt. Du borde tänkt dig för! Men nu är de försent. Du kommer aldrig få komma nära igen. "man väljer själv sina handlingar" tänk igenom den meningen!

Stolthet

Vissa människor har sin stolthet ett tag och skiter i Alla men efter ett tag så behöver dom släppa stoltheten mot någon person för att orka. Och just detta hände med en person häromdagen så igår satt jag där och smsa med den personen fram i mot morgon timmarna. De är inte första gången den personen kommer tillbaka såhär. Denna gången ville jag nästan att personen inte skulle komma tillbaka. Då de tar så mycket energi att bråka fram och tillbaka. Men just denhär gången kommer de nog inte kunna bli som förr!

du

Katasrof!

Döda!

Låt mig vara!

God morgon

God morgon! 
Sitter och dricker mitt älskade kaffe! Förstår inte varför jag tycker om det så fruktansvärt mycket?!
jaja, snart ska jag bleka min fula utväxt. Det tycker jag är en utmärkt idé som jag länge tänkt på. Men de har inte blivit av.
Nu har jag färg och allting hemma så nu är risken ytterst liten att jag inte kommer bleka utväxten idag!

Det är helt underbart väder ute! Solen skiner och de är klar blå himmel! Lovley!
Och idag åker Elah till borlänge och ska på Peace and Love! Lite surt enligt mig. För jag kommer sakna henne som tusan! Men jag får aktiver mig med annat.


Åh jag var så himla glad igår när jag tog upp min Cheap Monday byxor ur påsen för en person lånade dom ett tag. Innan var dom svart grå, hade redan blivit en del blekt av tvättningen. Men sedan har dom inte glekts mer fören NU när den personen hade tvättat dom. Så jag är sådär glad över att dom nu är nästan ljus grå! Plus att de är ett hål på insidan av ena lår byxbenet. Alltså jag var så fruktansvärt arg igår över det!
Fan min älskade byxor är förstörda!!!
Och ja min värld går under litegrann!

Nej nu ska jag ut och röka och sedan bleka bleka bleka håret!
Ciao! =)

Utmattad Men lite lycka för en stund!

Usch, jag är helt utmattad. Förstår inte varför?! Har ju haft en lugn helg och endast varit hos Bill. Jag hoppas jag är piggare imorgon! Och C ringde 05.00 imorse. Haha han är så söt när han är full. Han låter helt hjälplös och oskuldsfull. "snälla kom hit då" haha och tillslut när han inte orkar försöka övertala mig så är han så trött så att han sommar mitt under vårat telefon samtal! Tänk om han var sådan hela tiden, de hade varit underbart! C, den snälla killen finns där inne! ;) Ciao!

___


Kaos i hjärnsystemet?!

Vad hände?
Alla drömmar, dom är fortfarande kvar. Men dom är så många. Jag kan nästan inte sortera dom längre. Och jag vet absolut inte vart jag ska börja för att kunna uppnå alla mina drömmar.
Det blir lite kaos i hjärnsystemet! Och en lätt förvirrad Therese är inte ovanligt att stöta på nu för tiden!

Midsommardagen!

Gud vad jag har varit seg idag. Förstår inte varför! Klockan är  14.45 nu och jag har legat i sängen hela dagen och kollat på tv. Lyckad lördag!
Snart ska jag till Bill iallafall. Mamma blir sällskapsoffret och får gå med när jag rider ut en sväng. Tänkte bara ta en skritt runda barbacka!(utan sadel) Sommrigare kan man inte få det! :)


Och sedan vill jag bara säga..   Döda!

14 Juni

Gårdagen var en bra dag. Fika med Malin hela eftermiddagen inne i stan. Riktigt mysigt!<3
Sedan åkte jag direkt hem till Elin som fyllde 18! Grattis!!
Sedan blev det utgång! Tack tjejer!

Idag har jag, jonna och hennes tjejkompis varit och kollat på G som hade Capoeira uppvising.
Dom är så himla duktiga. Man får en energi kick av att kolla på de!
För er som inte vet vad Capoeira är så är det en afro-brasiliansk konstform som kombinerar stridstekniker med estetiska element som akrobatik och musik.
Här ser ni hur det går till =)
http://www.youtube.com/watch?v=DdZXp0Tq6Jk



Krossar tårar
och dricker skållhett
te för att smälta
ångestklumpen i halsen

Men det fungerar inte och jag
skriker med huvudet i kudden och
duschar alldeles för varmt
för att spola bort smutsen som alltid
suttit fast innanför huden

River ut blad
ur den svarta boken
som jag fick för att kunna
dela mina minnen
men som bara påminner om
hon som försvann

Bilder som spelas
upp om och om igen
en svartvit film som
går på repeat i mitt inre
röster luktar
händer

som jag inte klarar att placera men vet att de var där de inte hörde hemma.

/Ur boken: 14 år till salu.

Sjuk och sjukt bra film.

Jag har legat i sängen så Gott som hela dagen idag. Hostat som en galning. Och imorgon ska jag till stan och på kvällen blir de party för elin. Och jag hoppas att jag mår bättre! Kollar förresten på en typisk jag film, en film som få skulle gilla för den är så speciell. "Eternal sunshine of the spotless mind" heter den. JaJa jag kanske skriver mer senare. Ciao!

God morgon!

Jag vaknade precis. Känner mig faktiskt piggare än igår! Så nu är jag glad! Plus att har massa spring i benen just nu. Haha! Får väl bli en cigg nu. Och om några timmar.. Jaa då är det SOMMARLOV! ha de toppen! Ciao!

Vårdcentralen

Kom precis hem från vårdcentralen. De gick bra. Tog blod prov och lite annat. De enda som var dåligt va att jag hade lågt blodtryck och proverna får vi svar på nästa vecka. Ska även äta antibiotika för mina utslag. Så kanske dom äntligen Förvinner. Nej nu ska jag vila en stund. Är små sjuk! Blä på de! Ciao!

Glad Men små sjuk!

Wiho! Jag får nu börja med min medecin igen:) eller jag ska ha den i en månad på prov. Jag ska klara detta! Och på torsdag är de skolavslutning och sedan skottskogen eller utgång med grabbarna och kanske Elah!<3 just nu mår jag dock inte jätte bra. Har massa hosta och är yr. Men jag har inte tid för att vara mes sjuk! Ingen vila och ingen ro! Och min älskade hund ligger bredvid mig i gången nu, med huvudet i mitt knä. Så söt är han<3 ha det bra människor! Ciao!

_____

Kom precis hem från stan. Virrat runt utan att veta varför. Orkade inte åka hem.
Nu är jag dödstrött. Och jag måste göra Korten till Marie och Anna(två av mina lärare).
Vill igentligen bara sova. Helst flera dagar i rad. Men nej det går ju inte, imorgon är det läkar besök
och på onsdag ska jag tillytterligare en läkare och sedan till stallet och så ska jag, Madde och Carro till S och hälsa på!
Och Torsdag är det skolavslutning och party och studentfirande. Ja de händer massor denna veckan. Och jag orkar verkligen inte. Men jag måste!

___

Ja, igår var jag alltså på picknick festivalen med bla Elah och inka. Jag hade en super bra kväll. Den kunde dock slutat bättre Men vafan dom där kan fan inte trampa på mig! :) Idag har jag varit i stallet, blev en ridtur till havet, mysigt! Sedan blev de även en långpromenad med hunden nu ikväll. Imorgon är det skola, sista veckan nu. Gött. Och jag längtar som fan till på torsdag. För då blir de massa party och studentfirande för mikael och peter! Lovley!

Min fredag.

Dagen började bra, mötte en glad niklas på busshållplatsen i väntan på bussen till skolan. Efter skolan blev de stan med niklas, lina och gustav. Efter en stund hamnade vi på donken där blev de kaffe för min del och massa prat ett bra tag. Sedan.. Ja sedan kraschade allt. Träffade Rebecca och M och R. Slutade med att jag gick arg som ett bi för att prata av mig med älskade Elah. Åkte sedan hem och gjorde iordning mig och kvällen tillbringade jag i tuve med Elah, inka mfl. Tack för ett bra slut på dagen!<3

Uppdatering.

Längesedan jag skrev nu. Fy på mig!! De har dock inte hänt så jätte mycket. Hade en underbar sommar kväll förra lördagen med patricia. Vi var på kellys på andra långgatan. De var nämligen andra långgatans dag:) och hästarna har kommit ut på betet. Så nu känns de verkligen som sommar. Fast vart tog värmen vägen?:( och på lördag blir de antagligen picknick festivalen med bla mikaela och kanske Rebecca. Yey, hoppas alla har de bra! Och jag ska uppdatera oftare! Lovar!! Ciao!

RSS 2.0