Ny och en händelsefull vecka framför mig!

Måndag och jag är trött. Var uppe på Östra vid 8 i morse. Möte med en ny läkare på a och b. Sedan kom Maria och körde hem mig. Ont i huvudet och trött. Fest hela helgen. Det blev nog lite för mycket för mig tror jag.
Har heller inte mått speciellt bra de senaste dygnet. Deprimerad. Ja det är deprimarande! Choklad ska tydligen hjälpa mot depprision. Ska man självmedecinera sig med choklad sedan då? Hm.. får väl se hur det blir med den saken.
Jag ska iallafall gå på långpromenad! Måste ju röra på mig!
Men först blir det soffan eller sängen och sova en stund!

Och nu är de snart dax för den stora dagen då jag blir 18! På lördag smäller det. Vänner och party! Och söndag då är jag hela 18 långa år! Yey, jag längtar!

Torsdag chalmers cortegen och sova hos Becca.
Fredag Demonstrera med Becca och hennes mamma! Och sedan åker jag och Becca hem till mig fixar all mat inför lördagen! Och natten delas även då med Becca!
Lördag party och utgång med vänner.
Söndag fira min födelsedag hemma med familjen!

Och antagligen får jag börja med min medecin någon dag nu denna veckan! Jag är HAPPY!

Jaja nu ska jag sova lite.
Ha det bra alla!
Ciao!

Lördag

Skriver lite snabbt här nu. Är hos Becca och vi ska snart till saltholmen och umgås med folk.
Och igår var vi i slottskogen med mikaela och massa mer folk. De var den roligaste kvällen på länge! Så tack alla!
Och jag fick även dissat en kille. Först mådde jag skit över det. Men sedan ringde älskade elah och fick mig att inse det grymma i de hela. Så då blev jag mer stolt över mig själv! Haha det var så himla kul endå. :D
Han kom till centralen och lämnade centralen med sin fem krona som vi igentligen skulle använt. men NO varför skulle jag?! Men precis ni hör ju själva!

Och imorgon är det exakt en vecka kvar tills jag och Becca fyller 18! Wihoo!!

Har fixat Becca's hår och hon har sminkat mig. Så nu drar vi till Saltholmen.
Livet är en fest (de är så de borde vara iaf)

Fick även en förtidig födelsedags present av Becca. Som hon köpte i Tunisien. Ett silverhalsband där de står Therese och ett där det står Rebecca. Så hon har de halsbandet med mitt namn och jag med hennes. Så himla glad blev jag. Tack ennu en gång min lilla ängel!

Hoppas alla har det bra!
Ciao!

Vovvsingen<3



Och jag måste berätta, min älskade vovvsing är på blå stjärnan. Vi fick åka in med honom idag på dagen. Han hade förstoppning och var tvungen att vara kvar till imorgon på observation. Vem ska nu väcka mig ímon morgon? Och lägga sig i min säng vid mina fötter? Mitt hjärta, mitt allt, är inte hemma hos oss. Det känns konstigt!=(

Uppdatering!!

Jag vet det är förjävligt. Jag har inte skrivit här på 6 dagar!! Skärpning nu!!
Men gud mina dagar går i 190 hela tiden. Ingen vila, ingen ro.

I lördags tillbringade jag hela dagen tillsammans med Evelina, Elin, Louise och Hanna. Plus några till på kvällen då det blev grillning hemma hos Evelina.
Innan grillningen fixa vi med Salt (Louise's segelbåt) polerade, målade och handlade bl.a trätrallar.(27 kr/st på ÖB, perfekt!!)
Söndagen började med en sväng till Backaplan med Louise, Elin och Johan. Köpte några till trätrallar och mattor. Sedan åkte jag hem. La mig på soffan och tänkte plugga matte men icke. Somnade tvärt och sov i nästan 2 timmar. Sedan blev de dock matte plugg i 3 timmar.
Tisdag eftermiddag begav jag mig till Lindome för att ride Med M och A-L! Och jag fick ha "sagohästen"(som dom kallar henne) Grace alltså. Och det gick super duper mega bra! Och både M och A-L blev lite avundsjuka när jag hittade alla knappar direkt. Även dom som inte ägaren (A-L) har hittat! Kulkul!

Och igår när jag var påväg till bussen så vem kommer och knackar mig på axeln?
Jo nämligen min goaste David! =D Jag blev
Happy!

 
Och till dom idioterna som gick på en nära vän till mig igår. Fyfan!
Hur kan man ens tänka tanken att gå på en ensam tjej??
Jag är så trött på dagens samhälle. Man kan inte ens klä sig som man vill utan att någon
säger något till en eller som i detta läget till och med hoppar på en person.
Vad tänker folk med igenligen?
nej usch, jag blir så arg på sådanthär. Som tur var så blev min vän inte skadad!
Men fan för er!

Jaja slut på mitt klagande nu.
Fast imon börjar det igen. Läkarsamtal och då ska jag ha tillbaka min medecin!!
Så måste det bli. Det är enda sättet att få allt och bli bra igen.

Jaja nu ska jag gå på långpromenad!
Ciao!


Kärlek som inte finns?

Jag är snart 18 hela år. Mitt liv var har det tagit vägen? Jag har spenderat nästan halva mitt liv på sjukhuset pga förlamningen och en hel del massa annat skit. Kan man få leva om de senaste 10 åren? Eller iallafall få bli 5 år igen. Få träffa min pappa. Få vara liten och omtyckt. Och världens största problem är när ens barbiedocka går i sönder. När man faller handlöst gråtandes i mamma eller pappas famn. Eller ramlar och får en liten skroma på knät och alla tycker jätte synd om en. Just dedär saknar jag så ofta. Fast jag tror inte jag är ensam? Eller är jag det?
Eller känner man sådär när man inte fått kärlek på ett tag? När man inte fått någon närhet?
Bara en kram kan ge så mycket. Eller någon som bara håller om än.
Men var hittar man det?
´Kärlek går inte att köpa´

Strandtur med Hälge!

Skulle på samtal med U idag. Men icke. Jag tog moppen och åkte till stallet istället. Har vart där hela dagen. Från ca 09.30-16.00 det blev en uteritt med Jonna och Bill. Vi red till havet och galopperade på stranden. Super mysigt!



Jag & Hälge!

Onsdag

Redan onsdag. Dagarna bara försvinner. Och snart fyller jag 18. Overkligt!
Har äntligen fått skickat iväg ett mejl till min läkare nu. Skönt att ha de gjort!
Imorgon blir det samtal med U och stallet. Uteritt med Jonna. Mysmys!

Har även skickat iväg ett mejl till en sjuksköterska jag träffade när jag var inlagd på medecin för några år sedan. Vi bytte mejl och sedan mejlade vi i några år. Och senast jag skicka mejl till henne var julen -07.
Men kul att jag fick skickat iväg ett mejl nu.
Åh jag tyckte värkligen om henne. Helt underbar.
En såndär sjuksköterske mormor som bara tar hand om en, sitter vid ens sida följer med ut på rastgården när jag skulle röka när jag igentligen inte fick för ingen hade tid att följa med mig ut. Men hon tog sig tid. Och det är jag oerhört tacksam över!
En ängel som alltid finns inom mig!

 Nej nu är jag faktiskt rätt trött på att skriva.
Hoppas alla har det bra!
Ciao!

Svar.

Svar till karin. Jag tappade aptiten av medecinen. Och gick då ner mycket i vikt och fick sluta med medecinen:( något jag ångrade är att jag inte tog tag i ätandet innan de gick för långt. Kram T

For a moment.

Jag har inte skrivit dedär mejlet än. Just nu är allt kaos. Jag vet inte vart jag ska börja. Jag är arg på mig själv och på min läkare.
Jag tillät mig bli sådan här. Jag tillät mig falla ennu en gång. Och jag tillät mig att bli från tagen något jag länge byggt upp. Nu har det gått nästan 1 månad då jag var lätt på alla sätt. Lättad i min själ(hyffsat iallafall) I skolan flöt allt på som vanligt. Dagarna var genomlidliga och jag kunde göra ett bra skolarbete. Tillskillnad från nu. Fet som en ko. Kan inte koncentrera mig på lektionerna i skolan och ja dedär (som jag inte vill skriva ut här) är väldigt påfrestande. Inte för att jag vill utan mest för att de blir så mycket enklare att ta sig igenom dagen. Men som jag sa till David frörut. Jag går och tänker på de i ett par veckor mina dagar spenderar jag i maniskt tänkande på om jag ska eller inte ska, sedan säger de bara pang så blir allt suddigt.
Och jag vill inte ha det så. Eller rättare sagt jag vill inte att de ska bli så.
Just därför ska jag nu skriva ett mejl till min läkare och hoppas på att hon kan rädda mig från den situationen. Men sedan så är det ju detta med min läkare. Hon är lite speciell. Och det är då inte ofta jag får igenom min vilja. Så detta ska bli spännande!




Then someone tells me how good I look
and for a moment
For a moment I am happy
But when I'm alone
No one hears me cry


Trött på att kämpa nu.

Pratade med David i nästan 2 timmar förut. Och han får mig verkligen att se allvaret i vissa grejer. Typ som detta med att min läkare har satt ut min medecin. Hur idiotiskt är inte de? Och speciellt när hon säger att de inte finns någon annan medecin att ersätta den gamla med som inte påverkar aptiten. Nu ska jag fanimej skriva ett långt mejl till henne och själv ge förslag på två medeciner som inte har den inga hunger känslor påverkan som min gamla. Jag är trött på att kämpa mig igenom min vardag! Sad/ T

Soul

My soul is at ease and I am free
My soul is at ease and I am free
This is my day
My soul is at ease and I am free
And I am free

Fel alltihop.

Ja men de är som vanligt. Vad jag säger så hatar alla mig tillslut endå. Jag ska nog hålla käften hädan efter. Men just nu orkar inte bry mig. Jag trivs rätt bra just nu så varför ska detta få förstöra? Nej men precis. Och imorgon ska jag träffa min underbara david. De var nästan ett halv år sedan jag träffade honom sist. Så de ska bli kul:) nej nu ska jag fortsätta att kolla på "Hannah med H". Ha de bra folk! Ciao!

Djupt vatten och fiskar och sånt.

Jag vaknade helt genom svett två gånger i natt. Pga att jag drömde att jag var tvungen att simma i djupt vatten med fiskar. (Djupt vatten, sjögräs och levande fiskar är inte min grej om man säger så. Panik slagen blir jag. Och då menar jag verkligen panikslagen!) Ska nog in till stan sedan och träffa J. Trevligt trevligt! Skriver mer sedan.Ciao!

Hate!

Then someone tells me how good I look
and for a moment
For a moment I am happy
But when I'm alone
No one hears me cry

Thanks girls!

Vill säga tack till alla som var med igår! Underbar kväll! Och speciellt tack till mina flickor,
Alinde, Elin, Ellie och Evelina<3

Och idag har jag varit ganska seeg. Gick endå upp vid 10 imorse och bakade en choklad kaka. Jag vet 10.30 på morgonen. De är inte okej!! Men Mammas sambos barn och barnbarn skulle komma så jag fick vara lite snäll.
Sedan blev de solning och lösa korsord med mamsen. Och så blev det även korspel med Jonna.
Drog mig sedan in till stan och fikade med Mikaela. mysmys<3

Och ja nu är det bara söndag och måndag sedan börjar skolan igen. Ska bli kul endå. Träffa alla galna människor i skolan. heh. yey.

Glad Påsk!

Långfredag och underbart väder!

Ååh härligt väder! Perfekt för grillningen i kväll! :)

Och ja en full Christian ringde mig 02.10 inatt. Efter 20 min bröts samtalet och sedan dess har hans mobil varit avstängd. Är lite smått orolig. Men jag vet ju att han om någon klarar sig alltid! Så det är ju skönt. Blir dock ingen övernattning hos honom ikväll, som de ser ut nu iaf!

Har lite smått panik över lite allt möjligt. Dock inget jag har vill dela med mig mo här.
Men de ska inte få förstöra min kväll.

Nej nu blir de kaffe i solen!
Ha en bra långfredag!
Ciao!

Allt och inget!

Ooj hela påsklovet har nästan gått. Och jag har inte gjort så mycket vettigt. Mer än
suttit vid Lilla Bommen i solen med vänner, Fikat med Becca, Varit i stallet tre dagar i rad. Fikat lite till. Blivit väckt klockan 6 på morgonen av en full Christian som efter 40 minuters telefonsamtal somnar när jag pratar med honom. (Respektlöst Christian!!) Sovit alldeles för lite. Lagt för mycket energi på att vara arg och förvirrad på killar. (Ovanligt?) Svarat ärligt på J's fråga.
Ja det är väl ungefär såhär jag levt dom senaste fyra dagarna. Helt okej endå förutom att jag hade kunnat vara lite mindre arg och förvirrad på 2 killar.

Men så kommer vi till morgon dagen, Fredag. Och då ska hela båtgänget plus lite annat folk grilla hemma hos Ellie i Kode. Och jag är så taggad inför denna kväll alltså. =) Och sedan så kommer förhoppningsvis Christian och hämtar mig för att åka vidare hem till honom.
Och jag säger bara en sak, Imorgon så ska jag ha Kul!
That's It!



Körde Grace!



Hål

"Det är så många fel överallt, så många hål. Men jag hittar inget material att fylla dem med och ser heller ingen mening med det. Ett hål är ett hål. Ett hål kan möjligtvis temporärt fyllas ut, men hålet förblir endå ett hål"

Tisdag

Andra dagen på lovet. Känns gött. Rätt slappt endå. Och jag hatar det. Man blir helt seg och orkar inte göra någonting!
Men igår var det en bra dag. Satt vid lilla bommen från 14.30-18.00 i solen med elah och lite annat folk. De var mys! Sedan blev de café med Jonna.







Idag skulle jag och Jonna igentligen åkt upp till Alé för att kolla på en ny sadel till Bill, men antagligen blir det imorgon.
Så idag åker vi till stallet istället. Och jag ska rida Bill för första gången på typ ett år! ska bli kul!=)

Och de är fortfarande så att C gör mig otroligt förvirrad. Och jag hatar det!
Allt känns bara så himla jobbigt med honom just nu. bläää..


Vad händer på Påsk gott folk??

Stan

Har varit i stan typ hela dagen idag. Suttit vid lilla bommen i solen med Elah m.fl. Och ikväll blev det fika med jonna. Bra dag. Förutom att C gör mig otroligt förvirrad. Och J åkte idag. Och ingen häst har man att rida heller. Ingenting går vägen för mig. Och jag saknar det. Jag trodde allt skulle bli bra nu men nej. Vad man än gör så är allt falskt endå. Så himla tråkigt att de ska behöva vara såhär. Tur att jag har min älskade Elah<3

RSS 2.0