Pepparkakshus

Nu kommer Jonna snart, vi ska baka pepparkakor och pepparkakshus :) (bilder kommer)Mysmys.
Sedan stallet!


Fredag

Underbara du.

Dödslängtan

Paniiik.
vaknar, sätter mig upp hastigt.
Peter var här! Jag såg honom!
Men han försvann bara!
somnar om.
vaknar igen, sätter mig upp hastigt.
väggarna kommer ramla över mig.
Hjälp mig då!
Tittar på han i den vita rocken.
Får massa skuld känslor
Kan inte med att kolla på honom.
Jag lägger mig snabbt ner igen.
somnar om.
Det är någon som har satt detta på repeat.
Får massa stesolid
och sover hyfsat lugnt resten av natten.

10 månader har gått!

Tisdag? Ilska och otillräcklighet

Ja, precis denna dag nästan avklarad. En lugn dag dock. Ridning och sedan till Sisjön till två zoo affärer.
Red Bossanova, gillar den hästen. Kul att rida lite mindre häst igen. Hon är dock lite orolig i munnen men annars underbar! :) Men brr vad kallt!! det var att rida idag!
Onsdag- jobba, jobba, jobba(ghrk). Stallet och rida och kvällsfodra. Yes, hemma 21.30! jag kommer vara dödstrött!

Huvudvärk, jag verkligen hatar den!

Kira
prinsessan min är hos oss nu ett tag. 
Låt inte någon ta ditt liv ifrån dig! Ditt liv tillhör dig! Hur man kan låta sig sjunka så lågt pga en kille! Det bubblar inom mig av ilska. För jag kan inte göra något. Jag kan inte leva ditt liv!! Och du är faktiskt vuxen så jag kan inte säga till dig vad du ska göra och inte göra. Du borde veta vad som är rätt själv.
Men det gör så fruktansvärt ont i mig att se dig falla mer och mer och totalt tappa kontrollen!
Jag vill inte se
jag vill inte höra
så därför sluter jag ögonen
och
slutar lyssna!
(kom och knacka mig på axeln,
när du bestämt dig för att flytta)



Och till Lilla B. Är det verkligen värt de? vad gör de för skillnad att vara på avdelningen i någon vecka och sedan komma hem? snälla, kasta inte smuts på dig själv. Sträck på dig. Kämpa för ditt liv. Livet är alldeles för kort för att slösa bort tiden mellan sjukhusväggar och personal. Jag lovar dig, du fixar detta! Ta hjälp av dom som bryr sig! Jag kan inte hjälpa dig eller komma och hälsa på dig när du är där. Det vet du lika väl som jag!
Jag bryr mig, men glöm fan inte bort det!!
(du gör de inte lätt för mig,
Min Lilla Ängel!)

uppdatering!! =/

Det var ett tag sedan jag skrev nu. Det har dock inte hänt så mycket. Mer än att jag bara varit i stallet och varje kväll varit jätte trött.

Fredag- Praktiken ja. Oj de var veckans höjdpunkt. Han var där. Fast när jag kom dit så hade Han inte kommit(har i vanliga fall varit jätte punktlig) Så jag började bli besviken när tanken på att han kanske var sjuk över fall mig. Men så stog han där 08.30! Och genast blev jag så glad igen. Vi byggde en hage till Bossanova och Klara och sedan fick han följa med på två promenader med två handikapp grupper. Och vi pratade massor så jag glömde nästan av att jag höll i en höst samtidigt. Han hade betydligt bättre hörsel coh fick dra i mig ett par gånger för sjukgymnasten sa något. Hmm.. inte bra inte bra! Men de var en rolig dag iaf. Så nu är de bara 4 dagar tills de är Fredag igen och jag får träffa Han. stå ut stå ut!=)

Lördag- Bio med Jonna, Linus och Niklas. Vi såg Madagaskar 2. Den var bra=) Efter bion gick vi till avenyn för att fika på Condeco men de var fullt så då gick vi till Condeco vid Gamle port istället. Där tillbringade vi 2 timmar med prat, varm choklad och muffins. =)
Bra dag!

Söndag- En helt vanlig slapp söndag. Åkte till stallet och mockade och gjorde mat till Mandis. Jonna kom förbi en sväng också. och nu blir det snart Andra Avenyn!

Imorgon är det en ny vecka med massa olika saker inbokat. Ska till en zoo affär med skolan imon efm iaf=)
Och på söndag blir det Pepparkakshus bakning med Jonna!!
Och Fredag självklart praktiken och träffa Han! =)

Fullt ös medvetslös!
/Therese

Kul igen :)

Jag börjar äntligen tycka de är kul att vara i stallet igen! Idag var jag där från 13.00-17.20 men hade kunnat vara där i två timmar till. Ska dit imon igen och rida Mandis. Vi ska rida ut med wembley coh lotta!=)
Idag red jag wembley och även fast de var mörkt ute så var hpn lugn och super go!
Och nästa vecka ska jag ha mandis två dagar extra för emma har stalltjänst :)
Love!

Imorgon kanske jag ska träffa Becca också!
+ att jag har ätit min första skumtomte idag. Kan man tänka sig att jag är så busig?! Oja!! Och jag bara älskar dom.
+ Glögg i stora lass! =)
Nej nu ska jag ringa D God!

Ha det bra folket!
/Tess

Slö, slö, slö

Skola idag, fick dock inte gjort så mkt på lektionerna. Jag var trött och seg och var helt bortkopplad från omvärlden. Åkte sedan direkt till stallet, mockad, fyllde vaten och gjorde maten till Troja och Wembley!
Sedan hem, la mig i soffan och där har jag legat tills nu(17.30-19.20)

Orkar inte skriva mer idag, känns lönlöst då jag endå bara kommer skriva massa som jag sedan ångrar!

Hatar att hata!

Träffa D idag! Det var kul att se honom igen, han var sig lik, fast några kilo tyngre. =) Vi var och fikade, pratade massa.
Sedan åkte jag till stallet och red ut med Lotta. Det var trevligt som vanligt. Och Mandis var pigg och glad! :)
Köpte ny jacka idag med, strolek 34!! Vadå att jag var stolt!

Det går inget bra med någonting. 1,5 mindre sedan i torsdags. Det går åt rätt håll, iallafall enligt mig och mina monster.
Ångest till tusen hela dagen idag. Fan vad jag hatar det! Jag vill bara vara död just då, just precis när ångesten håller på att äta upp mig! Men fuck heller, måste klara detta! Om tre veckor flyttar jag till S. Jag har inte tid med några återfall innan dess. Har ju hästarna att ta hand om och skolan att sköta!

Elah<3

Tisdag, svaghet och saknad!

Hur gör man för att inte tyna bort när "han" redan hunnit ta över? Och hur ska jag orka, orka rida, orka fixa för hästarna? Jag är så svag..
Döds trött efter en några timmar på Park mässan. Somnade till på bussen och vaknade skräckslagen av att tanten bredvid mig tog på sig sin kappa. Sedan vågade jag och ville ens inte somna om igen. Skulle endå av efter fyra hållplatser.
Varför kallsvettas man? Jag hatar det, vet inte om jag ska ta på mig mer eller ta av mig. =S

Promenad med hunden, orkar jag? hm.. blir en kopp kaffe innan isåfall.

Och imorgon, äntligen, äntligen kommer Min D God hit. Och jag längtar såå! Och sedan blir de stallet. Rider nog ut med Mandis, torslanda rundan? Ja, så får de nog bli. Det är alldeles för jobbigt att träna dressyr! Eller så kanske man skulle sätta upp ett hinder och hoppa lite? Hm.. får väl se, de lutar mest åt uteritt!

Och min älskade ängel Zara, var har du tagit vägen? Jag saknar dig såå! Alla pratstunder och knäppa ideér, putsa fönster och ramla ner utan att de är planerat, fast igentligen bara en bortförklaring på ett självmord. haha de är bara henne som man kan komma på sånt med. Och jag älskar det, jag älskar dig, min ängel!

Stallet

Stallet idag, red Mandis vi red ut med Lotta och Wembley. Det var kul, massa prat =)
Kommer nu även ha Wembley ovh Troja 2 dagar i veckan, fast en dag ska jag bara mocka och pyssla om dom och en dag ska jag rida ut på Wembley. Ska bli kul eftersom Wembley fortfarande är unghäst och har lite hyss för sig som man får försöka jobba bort=) Och sedan har jag ju självklart kvart älskade Mandis två dagar i veckan. Så de blir mycket stall coh ridning för mig nu fram till 8 December då jag ska till S i fem veckor!
Imorgon blir det skolan igen. Träffa C och alla andra!=)

Nu ska jag snart kolla på Sex and the city filmen med Mamma :)

11 år utan dig!

Idag är det 10 årsedan min älskade pappa tog sitt liv. 10 år utan att kunna fira din födelsedag! Åker till kyrkogården sedan och tänder ljus! Jag saknar dig så fruktansvärt mycket! Det enda jag önskar mig här i livet är att få träffa dig en gång till och säga hejdå och ge dig en kram!

Född: 12/2 1950
Dog: 8/11 1997

           ♥


Nu ska jag åka till stallet vi ska ha "städdag" och så ska jag rida wembley, rida ut med emma och mandis! :)

 Hemma från stallet. Red wembley vi red ut med Mandis och Emma det gick rätt bra fast i början så trippade hon väldigt mycket och slappnade inte av men sedan blev de bättre och bättre och när vi var på väg tillbaka så var hon hur snäll och lugn som helst :)
Sedan gick jag till kykogården och tände ett ljus på Pappas grav!

Ingen skola + hårda tankar!

Sitter just nu hemma, det är grått och regnigt ute. Svensktväder? Oja, jag tycker inte om det!
Igår var jag i skolan hela dagen iallafall, sedan åkte jag upp till Ulla som jag skrev. Det blev dock ingen träff med Jonna. Utan jag coh Mamma åkte och köpte grejer så jag kan göra julkort ♥ Nio stycken blir det nog totalt, om jag inte missat någon!
Daniel ska ner till Göteborg, så jag kanske åker in coh träffar honom en stund sedan ikväll annars blir de nog en rätt lugn fredag, ska försöka börja med julkorten sedan!

Dedär med att lyckas med tio till, jag vet inte jag kommer nog inte klara det på en månad! Eller jag är rätt säker på att jag ej klarar de på en månad!  nu är de i allafall 0,4 mindre.
Blev lite för mycket av de "goda" igår. Idag hoppas jag på att de går bättre!
Ska nog ta en promenix med hunden i regnet sedan med.
Och kankse cykla lite på motionscykeln!?! Det blir nog bra!


'Rökpaus!'
(12.10)

(13.17)
Kom och tänka på att nu är de ju snart jul och nu kommer Juleskum, som jag inte kommer kunna äta.(Det kan jag inte tillåta mig) En jul utan juleskum är ingen jul. Har hunnit äta lite pepparkakor iaf, som inte kommer upprepas mer.
 Men detta året vill jag helst ignorera allt som har med jul att göra. Det är tillräckligt jobbigt att kämpa med allt annat.
Just nu har "han" vunnit över mig totalt! Och jag orkar faktiskt inte kämpa imot "hans" ord längre. För "han" övertygar mig om att det är såå rätt allt "han" säger!
Och vem är starkare än "honom"? Vem skulle kunna vara den personen som övertygar mig om att "han" har fel? "Hans" starkhet är verkligen överlägsen.

'så därför lägger jag huvudet mot marken
och hoppas
blod, tårar och hjärtslag

att allt snart ska ta slut!'

5 November

Vilken dag, var på GHRK till klockan 13.00 de gick inte så bra. Skulle ju slutat 16.00 men ringde Mamma så fick hon ringa Malte så han kom och hämtade mig. Mådde inte bra idag. Varit en jobbig dag på alla sätt. Åkte en snabbis förbi Mandis och fixade allt för henne. Men ingen ridning blev de idag heller. Måste skärpa mig! Har inte ridit henne på tre gånger nu =/(Skärpning!!)
Red iaf med skolan igår. Självklart red jag älskade Bombi. Det gick bra, lite hög i formen men fick endå med sig bakbenen och höjde ryggen :) Bäxta gången hittills denna terminen!
Men efteråt var jag helt slut, inte speciellt närvarande, men jag kämpade mig ignom skoldagen endå! När jag kom hem var jag jätte trött, vilade en stund sedan åkte jag, mamma och malte till Slottis på besök.
Inskrivning 8 December. Kommer spendera Fem veckor där. Kommer endast vara hehmma på helgerna och kommer bara få ha Mandis på Söndagarna. Hallå?? sådana intressen är ju bra för de får mig att må bra men endå väljer dom att ta bort onsdagarna då jag har Mandis också. Blev lite sur. Men har en viss förståelse efter osm de är 5 veckor jag får där och då ska allt vara klart och utredningen ska visa något!

Kollade på bilder på en person förut,. Gud vad avundsjuk jag blev. Varför är inte jag så bra? Varför lyckades jag bara med 10? Kan jag lyckas med ytterligare 10 till? De hade varit underbart!! Kämpa kämpa kämpa nu!



Hoppas jag mår bättre imon så jag kan gå till skolan. Sedan ska jag till Ulla 16.00- Ska bli skönt att få prata med henne! Och så kanske de blir en träff med Jonna efteråt!
Nu ska jag handla med Mamma!
Hej på er!


Pratade med D idag. Och gud vad jag saknar honom!

2 November

Ca 8 månader sedan jag var inlagd sist. Känns skönt. Men hur länge orkar jag.Hur länge kommer jag stå? Det känns som jag snart kommer falla ganska rejält. Men måste fösöka stå ut ska bli inlagd på S om en månad.
Och då vill ajg försöka umgås med vänner nu innan jag ska dit därför mååste jag försöka!
Men så svårt! Men jag klarar det. Jag måste klara de!

ångestenknullarmighårt.


 Idag: Fixa min kläder, Stallet, mocka, rida?, stallmöte, duscha, soova!
Dagens låt:Untouched
Dagens mående:Ostabilt, trött och depp.
Dagens Novell: Johannas!
Dagens saknad: Zara och Tberg!


'feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
I've gone crazy from the moment I met
you'

Grattis älskade boss!

Idag fyller bästaste hunden 2 år! grattisgrattis!
Plus att D God fyller år idag med! Grattis till er Pöjkar!=)



Hm, idag har jag bara varit hemma. en riktig slapp dag. Ikväll blir e antingen bror och syster kväll med André eller så ska jag vara med syster yster Elah!<3

RSS 2.0