Funderat

Jag har funderat en del. Jag vill hela tiden bli bättre, bäst. Men Fuck jag misslyckas. Och vad händer jo jag känner mig totalt misslyckad. Och för att slippa de, varför inte ta de enklaste steget? Jag menar om jag dör så är de ingen som kommer sakna mig efter ett tag endå. Alla går vidare. Och glömmer. Precis, GLÖMMER.

Äntligen helg

Sitter hos min bror. Har precis målat naglarna. Haha Ja sant brukar jag göra hos min bror. Haha Nej men hade inget att göra så jag lånade ett nagellack av min brors flickvän:) nu ska vi snart dricka kaffe! Gott gott. Solade solarium förut. Så himla skönt. Och ikväll blir de coffé time och bio med Beccs<3 bra dag idag! Fast var helt död i morse när klockan ringde kvart i nio. Imorgon så ska jag soova länge. (Så länge jag kan) Och ang medecin frågan. Jag har adhd & äter medecin för de. Ta hand om er! Ciao!

Onsdag.

Kollar på top model. Fast de är reklam nu. Fick reda på förut att de är vägning på måndag. De betyder att jag måste dricka mycket vatten. Eftersom jag gått ner sedan sist. Och om dom märker de kanske dom tar bort min älskade medecin. Jobbigt! Men men. Och förresten R, han gör mig verkligen svag i mellan åt! Hur går de för alla? Ta hand om er! Ciao!

Träning

Jag har varit dålig på att skriva. Jag vet! Men nu så. Har precis tränat sitter och väntar på jonna som sminkar sig. Sedan åker jag med henne till stan och blir avsläppt där för att fika med M! Jag är helt slut nu. Var i stallet vid tio, mockade och red Hälge. Sedan åkte jag och jonna direkt hit till gymet! Puh! Imorgon ska jag inte försova mig som jag gjorde i morse när jag skulle till skolan. Så de blev ingen skola för mig idag. Imon efter skolan blir de stallet igen!:) Ciao

Tränatränaträna!

Blev inget core pass, dom hade tagit bort de passet på söndagar.
Så vi tränade en timma inne på gymet istället. så himla skönt!
Imorgon blir det iaf ett core pass! träning heela veckan. Man mår så bra efteråt.
Love!

Imorgon blir de skola igen. trevligttrevligt! Sedan en kaffe med jonna och efter de drar vi och tränar!
Nej nu ska jag nog sova, så jag orkar upp imorgon!
Hoppas alla haft en bra dag!
Ciao!/T

Söndag

stallet idag, red en sväng med mndis men hon var fortfarande halt =(
Hon blir ju aldrig bra.. så himla tråkigt!
Nu ska jag käka middag iaf, sedan iväg med Jonna på ett core pass och så blir de gym efteråt en stund!
Kankse skriver mer ikväll.
Måste käka nu och sedan gå till bussen!
Ha en fortsatt bra söndag!

Förresten jag och Mikaela ska börja leta lägenhet nu :D

Faller


Faller hårt
Mot den iskalla asfalten
Faller och slår mig
ännu en gång.



Allt är falskt och bedrägeri!


Lördag

Även denna lördagen har varit tråkig. Var lite kreativ förut och sydde in emmas korsett, äntligen klart!
Lite träning idag med. jag fattar inte vad som händer. antingen är de för jag nte tränat nästan någonting denna veckan eller så e de något fel på mig. för jag har stått helt still i vikt nu i en vecka. gått upp 0.5 kg och sedan gått ner de igen =S
Men ska nog på ett core pass imorogn med Jonna och på förmiddagen ska jag till stallet!
Fast min bror kommer hem, vi ska fira honom för han fyllde år igår.
Och det innebär tårta?! bajs. menmen!


Ska baka tårtbotten sedan iallafall. och komma på någon bra tårta man kna göra!
Funderar på att ta en promenad med hunden sedan också. har ju knappt varit ute idag.
Man blir så himla seg av att bara sitta inne.




Don't Try


Bra dag

Varit i stan hela eftermiddagen kom hem åtta ikväll. Tog en kaffe med jonna och så kollade vi i affärer och så köpte jag fyra vin glas till min bror som fyller år idag. Sedan blev de espresso house med älskade Becca. Massa prat och en chai latte. Tack du är bäst Becca! Idag har jag för en gångs skull mått bra. Jätte skönt! Nu ska jag kolla på tv. Skriver imon. Ciao!

Fredag

Gick upp 11.15 idag. Orkade inte gå till praktiken. Jag vet, dåligt av mig. Men men. Ska in till stan vid två och träffa jonna. Vi ska ta en kaffe och tjöta. Och självklart blir det en sväng förbi gina's rea! Tydligen kostar nästan allt från 49 kronor! Jonna hade köpt 6 plagg igår! :) men först innan jag åker in till stan måste jag dammsuga hela huset. Kul Lixom?! Men men träning på samma gång. Nej nu ska jag Pussa på min hund & njuta av lady gaga! Skriver mer senare. Berätta gärna hur eran dag är! Ciao! T

trött?

Mina ögon är nästan fyrkantiga(känns så iallafall)
Ska snart ta min medecin och sedan röka och sedan blir det nog sängen för min del.
Är jätte trött idag. Och imorgon är de praktik. Och jag ska självklart ha min lektion med hk-ryttarna!(håller i ridlektion för handikappade tonåringar) =)

De finns tre personer i klassen som är grymt jobbiga. vad man än gör så e de jobbigt/tråkigt
och dom vägrar nästan att hjälpa till. Men försöker man inte så gott man kan? Eller är de bara
jag som tycker att deär fel? Jag är verkligen ingen person som klagar på andra så detta är extremt.
menmen nu ska jag inte vara sådan!

Min kära Bror fyller även 22 imorgon! Så Grattis till honom!

Fan, måste packa ner grejer som ska med imon!
och så måste jag sy emma's korsett och min kjol!
Jag orkar inte, inte idag! Min hjärna är avstängd,
och mina ögon är grusiga och tänderna gör ont
och jag känner mig jävligt fet!

(Förlåt, för alla klagomål men kvällen suger!)

Så därför säger jag Godnatt typ!
Ciao!

Tvång.

Jag vet att jag sa till mikaela för ett tag sedan att de var så himla skönt att slippa dessa tvångstankar om vägning. Och de var det. Men nu är dom tillbaka igen och och jag står där minst tre gånger om dagen. Om de blivit mindre än tre så får jag verkligen panik. Kontroll, kontroll, kontroll! Så de är jätte jobbigt om jag ska sova hos någon för då kan jag inte väga mig innan jag ska sova. Usch! Detta är verkligen jätte jobbigt. Men hoppas de blir bättre snart! Skriver mer senare! Ciao!

Ner och upp

Spelade badminton i över en timma idag. De är så himla roligt! Och jag var självklart bättre än Jim!(nästan iaf) har precis ätit lite grekisk sallad nu. De är så himla gott! I love! Och snart börjar top model! Man kan tro att jag mått bra idag. Men de har jag inte, fast nu är de ok. Så jag ser från imot morgondagen då de blir inköp av nya rid byxor(till mig) och djur mat och lite annat med klassen. =) hur har eran dag varit? Nu ska jag bänka mig framför tvn med chai te! Ciao!

Björn räddade min kväll!

Kollade på idrottsgalan en stund förut. Haha alltså Björn Gustavsson gjorde helt klart min kväll. Så himla rolig! Och C har gått i samma skoja som björn. Avundsjuk? Nej, eller joo!! Jag har även jätte ont i magen. Jag hatar det. Vill att svullnads känslan ska försvinna. Jag kommer även hålla de jag bestämt. Efter funderingar så kör jag på som innan! Och imorgon blir de Ridning. Hm.. Bossanova imon igen? Eller liigi kanske? JaJa får väl se. Nu ska jag sova bort min huvudvärk tänkte jag. Så Godnatt folket!

Dålig dag!

Dålig dag. Den började med att bussen var proppfull. Idioterna Västtrafik sätter in dom minsta bussarna när dom vet att de är två gymnasie skolor som åker den bussen vid ungefär samma tid på morgonen. Vad är problemet med att sätta in större bussar?? Och en sprängande huvudvärk gjorde inte dagen bättre. Och så är de detta valet, att äta normalt och gå upp några kg eller leva som jag gör nu. Tankarna gör mig vilsen, utmattad och en stor hopplöshet tränger fram. Nu ska jag lata mig framför tvn iaf. Ciao!

....

Usch vad jag hatar detta. Magen är svullen och hon tjatar!
jag vill inte. Jag kommer aldrig nå målet om du inte låter mig vara så snälla. SLUTA!

men yey, är trött. Och sa sova bort ångesten nu.
Godnatt!

Tråkig Lördag

Fy, tråkigaste lördagen på läänge! Varit hemma heela dagen. Var dock ute en stund förut med hundarna. Nu är mamma och dom i kungsbacka och ska lämna Kira till sin ägare som ska ha henne ett par dagar.


Boss<3

Och Mamma har fått flipp på mig. hade skrivit i min dagbok så naturligtvis glömde jag lägga in den i mitt rum såå nu vet hon allt typ. Ååh jag får damp. Hur fan ska jag klara av allt nu?
yey, blev iallafall glad när de visa -0.5!
Blir väl lite rodd och situps sedan med!

Någon som vet vad man kan hitta på denna tråkiga lördag?

Imorgon ska jag till stallet, blir många timmar där i morgon eftersom att en tjej i stallet ska ha lydnads kurs! ska dock inte vara med på mandis eftersom hon fortfarande inte är bra i sina ben :(
men de betyder att jag inte kommer vara hemma allt för mycket imon och jag slipper mammas tjat! Och på måndag är de skola och de är också skönt.

Och första gången under dessa år jag kännt min bästaste kompis är hon orolig för mig. Och hm.. då är de något på tok! För de krävs mycket för att hon ska bli orolig. Men jag vill, fast endå inte. Men de är svårt att bryta nu!

Ha en fortsatt bra Lördag gott folk!
Ciao!


Hmm finns de?

"Jag letar efter någon som kan ta mig för den jag är. Jag letar efter någon som trots mina brister Kommer stannar kvar hos mig Här"

Allt jag vill

Kan dom inte bara låta mig vara. Påpeka inte, Låtsas som ni inte vet, Allt jag begär, Låt mig göra det.

Min onsdag

Började dagen med idrott. Cykling 15 min sedan gjorde mitt knä jätte ont. Gick och spelade badminton istället i typ en timma. Sedan åkte jag till skolan för att ha två design lektioner. Och när jag var på bussen på väg hem träffade jag sofia. Vi pratade massa om hästarna:) Kom hem och duschade och de jävla tankarna kom men tog en kopp sus och bus te och kollade på the hills. De blev min räddning. Min tänder gör ont. Går runt hela dagarna och biter ihop:-S Men nu blir de mer tv. Ciao!

with tears in one's eyes


please, I try


Gick in på en persons sida och kollade bilder på han och hans flickvän. Jag ångrar de rejält. De var nära att tårarna kom. Varför kollar jag? Jag vill ju inte ens veta! Jag vill ju hest av allt glömma honom, fast endå inte. Jag är såå arg på honom. Och när jag väl blir arg då blir jag jätte arg! Men vem ska jag ta ut ilskan på? Jag har ju sakt massa grejer till honom som han verkligen förtjänade att höra. Men jag är fortfarande arg, och vi har ingen kontakt längre. Jag kan ju inte helt plötsligt ringa honom skälla ut han för de som hänt för fyra månader sedan.
Ååh jag önskar att han typ inte levde. Allt hade varit så mycket enklare då!


Men jag är grymt glad över att jag har sådan bra kontroll på "det äckliga".
-2 yesyesyes! I am proud!

Träning..

Sallet idag, bara mockning och läggga upp mat. Mandis e fortfarande dålig! =(
Och nu har jag precis varit hos min bror och hans tjej. Trevligttrevligt!

Okeey, roddmaskinen i 45 min nu! Yes nu blir de stenhårt!

Bestäm du,
så slipper jag!
Snälla

Härligt trött är man nu i armar, mage och ben.
Träning 45 min , 30 min roddmaskin resten ryggövningar och situps!

Imorgon är det skola igen. Kul att träffa alla människor! =)
Och så blir det lätt att ha kontrollen kvar!
Ska försöka hinna till stadium imon efter skolan och kolla efter träningsskor med!

Lördag

Kollar på Lilla Jönsson ligan på kollo. kul liv?! näe! Becca kommer snart.. trevligt trevligt. ensam hemmar kväll med henne! :)
 ska iväg och köpa cigg nu, skriver mer senare!

Becca är här, vi kollar på Irene Huss eldsdansen! =) mysmys.

usch går inget bra med kontrollen idag känner jag. Fuck me!

Tidig morgon



Jag vaknade av att mikaela, emmap och mirre skrattade jätte mycket och de var föt att Mirre hade sagt
" Mikaela, Therese snarkar så mycket så jag skulle sätta i hörlurar i öronen men då fastnade den där."
Ja så nu har dom åkt iväg till akuten. Jag stannade kvar hos mikaela för jag är jätte trött men kan endå inte slå mig till ro. Är även huungrig men fuck no! Funderar på att ta 06.23 bussen och åka hem och sova i min egna säng i någon timme..?!
Åh vad irriterande att vara vaken. Jag sov verkligen jätte skönt och så börjar dom skratta och skrika. aarg blev jag!!
jag vill hem och sova i min säng.


Hemma

Hemma igen föralltid eller iallafall tills jag flyttar hemifrån. :)
Ikväll blir de film hos mikaela med mirre och emmap. mysmys.

Allt är som de ska.
Hon styr
och jag
följer hennes ord.

Blekning

Färgade utväxten på håret dagen innan nyår. Fick även en kommentar med frågan om vilken blekning jag änvänder. Och den bästa blekningen är absolut MOOD ljusblond tror jag den heter. Sedan får man köra med silver schampoo några gånger. Och eftersom jag blekte hela håret en gång så räcker de med att bara bleka utväxten(för min del iallafall) Och då sliter man inte på håret lika mycket. Så håret klarar sig rätt bra. =)
Så nu fick "Lisa" svar på sin fråga och även alla andra som undrar :)

2009

Första dagen på det nya året. och den har varit ganska hopplös faktiskt. Dn började bra då de var fin väder när jag vaknade men sedan har jag suttit framför datorn hela dagen. Man blir ju så extremt seeg!
Hade en underbar Nyår igår iaf med min älskade Mikaela<3
Och hon sa att första dagen på året så skulle man göra något bra. visst hon gick en promenad till maxi i morse. Men gå på bio ikväåll de var visst väldigt jobbigt =S haha jaja.

Nu vägrar jag sitta här mer idag. min ögon är typ fyrkantiga?!
Blir väl en svääng till latmasken iaf!

Fortsatt gott nytt år alla där ute!

RSS 2.0