Älskade bröder<3

Ska möta min bror snart. Vi ska ner till eriksberg och kolla på lägenhet. Och sedan handla och sedan blir de film hemma hos honom. Mys! Alltså jag har världens bästa bröder. Bättre får man leta efter!! André som jag ska träffa dig(min äldsta bror) vi är som jätte bra kompisar. Han kan jag verkligen prata om allt med! Och min andra bror Daniel han kan jag dock inte prata om allt med. Han vet inte riktigt hur han ska tackla allt och drar sig undan när han vet att jag mår Piss. Men underbar iaf<3 Ciao!

Sol

Februari solen, värmer mitt ansikte, min kropp, och tillochmed lite av min trasiga själ. Fåglarna kvittrar i otakt. Och lukten av vår gör mig glad. Lite lyckorus för en stund.

No.

"Ingen kommer märka, ingen får märka när man är som allra mjukast inuti." Ur boken / Ett öga rött.

Usch.

Usch vilken morgon. Bråk med mamma. Åkte till stallet mockade och gjorde mat till Hälge. I stallet är man så anonym. Ingen vet speciellt mycket om mig. De är skönt! Fast P vet lite men inte mycket. Påväg till vallhalla nu. Ska simma med mikaela! Skönt! Och ikväll ska jag till stallet igen. Rida en kvällstur med jonna:) funderar på vad jag ska göra mellan simningen och stallet? Hmm.. JaJa jag kommer väl på något. Ciao!

Fuck.

Allt känns som en enda undergång. Tycker ens inte de ska bli kul att rida lektion imon. Panik. Vad ska jag göra. Jag faller fort!

Dåre?

"Den vise talar om vad han ser, Dåren om vad han hört." (turkiet)

Påväg

Påväg upp till östra nu. Ska hälsa på Z. Köpt en liten grej. Ingen stor. Men de är tanken som räknas:) och så ska hon självklart få sin marabou amigo! Bra dag. Lite av de "goda" och minus. Yey. Gäller bara att hålla detta så jag kan få en lite lugnare natt. Skriver ikväll när jag kommer hem! Ciao.

Saknad.


Tisdag

Ridning idag. Red rosette för första gången. Gick bra:) tränade på volter och övergångar från Halt, Skritt till trav. Nöjd! Fika nu i majoroc. Skriver mer sedan. Ciao!

Inget hopp.

Usch vilken dag. Vaknade gråtandes och de gjorde ju inte saken bättre att mitt cigg paket var borta. Förlåt att jag skriver så här men jag kan inte hjälpa att jag känner så fruktansvärt fet! Jag orkar inte, vill inte leva med denna kroppen. Behöver en snabb förändring annars vet jag inte om jag kan hålla mig från de som hände för ca 1 år sedan. För allt känns verkligen som de gjorde då. Och om de händer igen så kanske de blir värre resultat än då. Förlåt sådana här inlägg ska inte jonna för ofta! Ciao!

Riddarvisa

Ge mej nåt att vara tapper över!
Ge mej en anledning att vara en riddare!
Ge mej ett svärd och en resväska!
Ge mej mediciner, en massa mediciner, och en resa till okänd ort!

Ge mej ett avskedsbrev med snirkliga bokstäver!
Ge mej en nallebjörn med utstuckna ögon!
Ge mej en ängel utan vingar, en smörgås utan ost, en liten dödfödd taverna med släckta lyktor!
Ge mej en oro större än den här!

Ge mej en konkret rädsla!
Ge mej ett slag i skallen så jag vaknar och aldrig säger såna här saker igen!
Ge mej ett straff, en nitlott, rejält brända bullar i ugnen!
Ge mej en tom kartong och ge mej den leende, säg att det är en present!

Ge mej hämnd, förnedring och hårda handlag!
Ge mej en förkrossande intrig, en oroväckande insikt!
Ge mej något att verkligen gråta över!

Inte bara en dimmig skam
över ett vilset varande
och ett tvivelaktigt värde
Inte bara en navel
en spegel
en liten tramsig sorg


/Anna Jörgensdotter


Sant

Jag kom på hur mycket de stämde det jag skrev i förra inlägget. "jag tvingade mig själv att fly och sedan komma tillbaka igen." jag stängde ute verkligheten. Jag visste att de var den som låg och gnagde i mellan åt. Och Ja, förra helgen vaknade jag vill när jag hittade pärm och brev. Och jag inser hur nära jag faktiskt är!

23.50

Ligger och studerar min handledsknöl. Kan inte sova, eller har inte försökt direkt heller. Men vill ligga vaken, och tänka lite. Bl.a på zara. Allt som är och har varit snurrar i mitt huvud. Och jag kommer på mig själv mer och mer hur mycket jag smitit från verkligeten. Och när man stannar upp såhär kommer allt iKapp en med en himla fart. "hon mår bra nu och kan klara sig själv" "hon har slutat med all skit, och blivit så mycket vuxnare." nej jag har bara tvingat mig själv att fly & sedan komma tillbaka!

Kaos kaos kaos!

Vilken natt. Gick i ca 25 min i typ 20 cm snö. Sådär kul när man är trött & klockan är 24.00! hemma 00.25 gick & la mig nästan direkt, gjorde lite situps sedan somna jag utmattad. Dom här dagarna har varit helt fullspäckade. Har knappt hunnit tänka. Fast iof vissa tankar finns med mig dygnet runt även fast jag gör massa saker. Och imorgon är de skola igen och jag är helt slut på alla sätt. Och denna veckan blir inte mycket lugnare. Skola, stall, träffa M och J. Skriver senare. Ciao! Scandinavium nästa.

Lördag.

Blir en sväng till scandinavium idag igen. Tänkte kolla på Sarah och Combat som ska vara med på agiltiyn. Sedan ska jag vill stan och träffa Maria. Och ikväll blir de bio med klassmänniskor. Man känner sig lite lätt manlig när man bara är med killar. Not good! Haha fredag den 13de ska vi se. Någon som sett den? Vad tyckte ni?? Inte mycket plus idag. Kändes skönt. Trodde de skulle visa mer pga går dagens intag. Och Hälge, saknar imon som tusan! Skriver mer senare. Ciao!

Fuck

Fuck Fuck Fuck. I hate myself!

Fredag

Gick upp kvart i 8 idag. När de hade räckt att gå upp typ 9. men jag vaknade panikslagen och fick för mig att jag var tvungen att gå upp. Och när jag väl var uppe kändes det onödigt att gå och lägga sig igen =S Kändes ju sådär bra. Fick dock mer sömn denna natten än natten till igår!
Idag har jag varit i stallet, skulle igentligen på möte med men jag var ett nerv vrak i morse så jag sket i det! Bra Therese?! Hälge fick mycket kel och mys idag eftersom jag inte hann rida.
Och ikväll bär det av till Scandinavium på horse show igen med Lotta och Patricia! Kulkul!
Det är dock två dressyr klasser och de går så himla segt. Får väl försöka stå ut endå!
Och jag måste säga att jag är stolt över våra svenska ryttare. Vi vann alla hopp och dressyr klasser plus gymkhanan!
Och jag hoppas att de blir liknande seger ikväll!


Och de är massa snö ute. Jag coh Hälge var happy!

Scandinavium!

Idag börjar det bästa på hela året nämligen, Göteborg Horse Show. 10.00-22.00 finns jag inne i scandinavium och njuter av hästlukten, gnäggandet och allt tokigt hästfolk men framför allt av Rebecca som jag ska gå tillsammans med fram till 16.00 sedan Kommer Jonna och då fortsätter kvällen tillsammans med henne. Var i stallet igår Hälge fick massage av Patricias kompis. Och vi fick reda på en hel del saker som vi tidigare inte visste. både possetiva men mest negativa. Visade sig även att hopp sadeln inte passar(och har aldrgi gjort det). Den köptes pga av att en i stallet har en likadan och provade den på Hälge och sa att den passade. Och hon hade fel!! Dressyr sadeln låg mycket bättre men den tryckte på bogbladen. Så de blir att köpa in nya sadlar. Mindre kul! =/ Men nej nu har jag inte tid att skriva mer här. Ha en bra dag! Ciao!

Svar till anonym.

Svar till Anonym, Vad är det du hade då som du inte har nu sötnos?: De jag hade då var glädjen, solen som värmde min själ och jag hade lagt kontrollen bakom mig. Jag hade hopp och ville börja leva på riktigt igen. Och framför allt jag saknar mitt LÅNGA hår!! ;D

saknad?


Jag vill ha tillbaka de där!

Sonja Åkesson

"Vad jag äcklar mig/ där jag sitter och klistrar matrecept på dagarna".

Ja Tack!

JA TACK!!
En varm hand.
Ett varmt bo.
En varm kofta
att trä på de isande tankarna.
En varm kropp
att trä på kroppen.
En varm själ
att trä på själen.
Ett varmt liv
att trä på de isande livet.

/Sonja Åkesson

Änglar

Min ork är sämre än någonsin.
Att vara i stallet tar så mycket på min energi.
Fysiskt trött blir jag snabbt.
Psykiskt trött?
Ja de är jag nästan hela tiden!
Stallet och mina vänner får mig att överleva.
Samtidigt vill jag bara avsluta allt här och nu.
Men jag är för nyfiken på livet(Nickenyfiken typ?)
Även fast jag upplevt de mesta.
Dagarna blir allt jobbigare att ta sig igenom.
Och den lilla glöd jag har, är snart släckt.
Mina tankar tänks i dimma.
Dagarna blir suddigare.
Men mina änglar är lika klara som alltid!




Krossad

Lördag


Kvällen spnderades med vin och ängla sällskap! Jag var nöjd!


Härlig dag!

Vilken härlig dag!
Har varit i stallet med Maria. Red ut med Lotta och Maria gick med. Vi var ute en timma och bara skrittade!
Hälge skötte sig jätte bra. Han har inte varit såhär lugn någon av dagarna när jag haft honom denna veckan. Så himla glad blev jag! :)
Och ikväll ska jag på spex föreställnig. En kompis och min SO lärare från nian är med och spelar. Ska dit med bästaste Elah!<3

Satt ute en stund nu och rökte i solen.
Satt i bara en bröja och jogging byxor och frös inte ett dugg! =)

Det gick bra med allt igår och de ska de göra idag med!
wiie!

Ha det bra alla därute!
Ciao!


Frågestund

Härmar alla andra och slänger in en frågestund för er som läser min Blogg. Så fråga på!

Hur kunde jag?

Allt är förstört. Hela dagen är förstörd. Och de är mitt jävla fel! Hur kunde jag tillåta detta? Jag skäms och känslan av misslyckad är stor! Varför låter jag mig själv bli sådan här? Jag måste sätta stopp på detta. För om jag tappar kontrollen så kommer jag inte orka leva. Be good, be ....!

onsdag

+ - 0
K
änns bra. fast endå inte.
orkar inte vill inte


onsdag

+ - 0
K
änns bra. fast endå inte.
orkar inte vill inte


Onsdag 08.35

Uppe tidigt idag med. Skulle igentligen gått upp med mamma vid 6.00 men jag tvingade mig själv att sova lite till. Så jag gick upp vid kvart i 8 istället:) nu ska jag snart åka till stallet och mocka tills jag faller i ihop att trötthet! Får se om de går att rida idag? Hm.. Hoppas. Och förresten. Ny dag, nya möjligheter. De känns bra! Och Sawyer, be good be ....! <3 skriver senare. Ciao!

....

Jag vill
Du vill
Men min kropp hindrar min vilja!


I'm broken!

trött

Hemma, trött som bara den. Sprungit runt på ullared hela dagen. Och när jag kom hem gick jag ut i skogen med Boss! Sedan blev de äcklig middag! blä!
Imorgon ska jag till stallet på morgonen/förmiddagen ska rida Hälge!<3 Ska honom till lördag. underbart! Och kan nog komma undan med en del annat imon med. så de är bra.
Och på kvällen kommer Jonna hit och vi ska gå på promenad med alla våra hundar! Hennes två pudlar och min rottis. Haha fin kombination där!
Tänkte simma någon dag med. Men måste köpa bikini underdel eftersom allt jag har är för stort =/
kankse hinner en sväng förbi B-plan efter stallet imon. vore bra att få de gjort!


Kärlek!<3


Ullared.

Sitter i bilen på väg hem från ullared nu. Köpte tre par skor. Shit vad hände med mig? Har inte köpt så mycket skor på jag vet inte hur länge. Haha! Köpte massa andra små grejer också. Och en my ridjacka och en rutig grimma till Hälge :) köpte även 6 pack varma koppen. Toppen som middag. Kalori snålt och gott! Köpte även mamma mia skiva. Lyssnar på den nu. <3 yey. Ska hämta mina ridskor i kungälv nu med. Ha det! Ciao! T

9 Februari

Igentligen handlar det inte om minus eller plus, eller i längden blir det de inblandat också. Men mest av allt handlar det om att inte tappa kontrollen. Förr hade jag kontroll på annat, men jag vågade släppa den kontrollen. Och när jag är redo att släppa kontrollen om detta. Så gör jag förhoppningsvis det!
Jag vill igentligen inget hellre än att släppa taget. Men det är så fruktansvärt skrämmande. Och den dagen jag bestämmer mig för att göra det. Det kommer nog vara den bästa men jobbigaste dagen på väldigt länge!
 
Becca har sovit hos mig från lördag till idag! Det har varit underbart! Har verkligen haft så himla kul och mått så bra när hon varit här. Love!
Vaknade iadg vid tio, då blev de kaffe tajm i soffan framför tvn med becca. Sedan gjorde vi iordning oss jag skulle till stan och fika med älskade elah och becca åkte hem.

Mamma hämtade upp mig i stan vid tjugo över fyra. Vi åkte då till min bror och sedan kollade jag och mamma efter gardiner. Hittade ett par svart. jätte snygga!=) Sedan åkte vi upp till sjukhuset för att träffa min läkare. Och även där gick de överraskande bra. INget sas direkt om vikten. Yes! jag är verkligen så glad över det!
Och imorgon åker jag och mamma till Helsingborg-Helsingör över dagen! =)
Just nu känner jag inte för det. Men hoppas de känns annorlunda imorgon!

Här kommer lite bilder från helgen med Becca!<3


Jag och min älskade hund!


Rebecca och Boss


Jag och Hälge


Jag och Becca<3


Så underbar<3

Ny vecka och februari lov!

Måndag morgon, vaknade upp med underbara Becca<3 och nu är de lov med. Och snart ska jag till stan och fika med Elah, bättre kan de nog inte bli! Känner mig pepp idag och de är skönt! Jag trivs med väldigt mycket, Hälge(hästen), att de är lov, min älskade hund, underbara vänner. Men vädret? Ja de var ju fint lite i lördags och igår. Men jag vill ha sånt väder varje daag! Nej nu ska jag platta håret. Skriver senare. Ciao!

Becca<3

Varit i stallet idag med Becca<3 mys. Hon ska sova här i natt också:) de två bästa dagarna på länge. Så himla mysigt har vi haft det. Nu kollar vi på beck. Och imon blir de fika och prat med älskade Elah!<3 och på onsdag kanske P ska fota mig. Får se, beror på om jag lyckats få min kropp i de skick jag vill. Ha en bra kväll. Ciao!

Lördag


Fuck You!



Snart kommer Becca (tror jag?!) hon skulle vara här vi 19-20.00 tiden.
Det blir prat och kanske film!
Men nu ska jag dricka kaffe så jag håller mig vaken. Är jätte trött!

Red idag också. Haha damp häst! Men underbart väder och underbart sällskap! Och Hälge var underbar även fast han
fick glädjefnatt!
Yey, ha en bra Lördag kväll!
Ciao!

God morgon?

Jag vaknade tidigt. Som jag brukar. Ska åka till stallet nu snart. Mitt mående är bättre idag. En ny dag och nya tag. Älskade Becca kommer ju faktiskt hit ikväll. Kvällen och natten är bara våran<3 skriver sedan. Ciao!

Skit

kvällen är förstörd. Jag är förstörd. Känner mig helt krossad. Skär mig på mina skärvor. Ikväll orkar jag inget mer än att ligga i sängen och stirra i taket. Sömnpiller hjälper mig att somna tidigt. Men mardrömmarna slipper jag dock inte. Men jag bryr mig inte. Bara jag får sova.

Lov!

Skönt med lov nu. Det behöver jag verkligen! Var en kort dag idag. slutade 11.00! GöttGött!
Och ikväll blir de party med båtgänget och lite annat folk. Ska dit en stund iallafall. Jag är nämligen
ingen natt människa har jag och Mikaela kommit på! Och dessutom ska jag till stallet tidigt imorgon!
Ska rida ut med Jonna! :)

Och igår brännde jag mig på ugnen. Aj! Det gjorde ont!
Men varför klaga?



♥ Bästa låten just nu: Adiam Dymott-Miss You

Någon som ska hitta på något kul i helgen tro?

Nu ska jag dricka kaffe iallafall. Och göra gratultions kort (om jag orkar och hinner)
Ciao!


Jag älskar dig så mycket så jag hatar dig
Och jag hatar dig så mycket så jag älskar dig!

Duga?

Det handlar inte om bekräftelse, eller kanske lite? Mest att duga för mig själv. Kanske har jag höga förväntningar. Men jag vet att jag kan. Och mest av allt, jag vet att hon vet det.

Ingen mat lust!

Varför inte ta tre varv i rondellen så tim hinner ikapp? Ja varför inte? Haha man kände sig lite lätt snurrig efteråt! Så himla kul! Universeum idag med skolan, grymt tråkigt. Men men. Sedan blev de inköp av nya örhängen och hår band. Värt pengarna! Och nu ligger jag i soffan och kollar på sex and the city. Första gången på länge som jag verkligen inte har någon mat lust. Och vågen, Ja den tycker jag om just nu. Siffrorna blir allt lägre! Har dock ingen livsglädje kvar. Snart, Du är vad du äter! Ciao!

bolibompa drake

Idag på Idrotten, alltså de var inte mycket seriöst badminton spel alltså. Jag skrattade mest.
Jag "Mikael, du ser ut som den draken i bolbompa!" *asg*
Mikaela "Bomlibompa, bolibompa, bolibompa"(hoppar runt)
HAHAHAHA alltså så himla kul!
roligaste idrotts lektionen!

Idag har jag faktiskt varit duktig. Och hållt det! wiho!
nej jag ska kolla klart på Top Model nu!

Ciao!

Tisdag

Red Barry idag. Det gick såå himla bra! helt underbart! Fast han tog nästan död på mig med sin höger bog. Puh! men resultatet blev kanon! =)
Och dessutom har jag varit  duktigt idag. Inte mkt som kommit in i min mun!
-1 wiho!
Och jag var aldrig hos min läkare igår, hon ställde in besöket. Så jag slapp vägning! så himla skönt!
Imorgon är det idrott, då ska jag spela badminton. :)

Helgen kommer jag mestadels tillbringa i stallet. och så ska Becca sova här<3

Ang medecin frågan som jag inte svarat på ennu:
Jag har diagnosen adhd och äter medecin för de.
så, nu var de avklarat också!

Och jag hade nästan glömt, det är ju Top Model idag! Nu blev jag genast gladare:)

Är dom inte söta?



Nej nu ska jag laga mat till Mamma!
Ha det bra alla där ute!
Ciao!

Trött?

Äntligen hemma! Jag är trött. Ska nog vila en stund. Eller nej de ska jag inte alls för då kan jag inte sova ikväll. Och om 1 och en halv timma kommer mamma hem och då ska vi åka till stallet och fixa för Hälge. Orkar inte, men jag måste. Och imorgon blir de Ridning på morgonen. Hoppas på att jag får älskade Bombi:) och maria ska följa med och kolla. Har bokat tid för mitt nationella prov i matten nu också. 12 maj.:) nej nu ska jag röka. Ciao!

Dålig dag

Usch, vilken dag. Är irriterad på allt. Vet inte vad de är med mig. Måste till stallet ikväll med och mocka och göra mat till Hälge. För patricia(ägaren) är i london och skulle kommit hem idag. Men planet är inställt. Skriver mer sedan. Ciao!

Ny design påbörjad :)

Jag lyckades fixa till min blogg lite  :) hann inte mer men ska försöka fixa lite till någon dag i veckan!
Idag har varit en slapp dag. Riktigt skönt faktiskt! Och igår var jag och Becca på bio "I taket lyser stjärnorna"
SE DEN!! Den var grymt bra! så fort den kommer ut på dvd så ska jag köpa den!

Imorgon blir de skola och läkar samtal och de innebär vägning. Fuck! men men.
Nu ska jag kolla på varg verum? verum varg? vad heter den? haha =P

Ta hand om er !
Ciao!

världens bästa råtta, Sprite!

RSS 2.0